Industri Nyheter

Noen grunner til aldring av Gummi Seal Strip

2018-06-22

Det aldrende problemet med gummipakningsstrimler har alltid vært et problem som plaget forseglingsbransjen. For tiden er applikasjonen av gummi i forseglingsstrimmelindustrien fortsatt svært bred, så løse det aldrende problemet med gummi er fortsatt svært viktig for utviklingen av tetningsbransjen. Samtidig er problemet med aldring den viktigste faktoren som påvirker forseglingenes forseglingsevne.

Aging av gummi refererer hovedsakelig til sprekk, herding, misfarging og sprukking av gummi som oppstår under bruk eller lagring av gummi.

Hovedfaktoren som påvirker aldringens aldring er det naturlige miljøet:

For det første er virkningen av oksygen, ozon og andre luftkomponenter hovedsakelig forårsaket av forekomst av oksidasjonsreaksjoner som bryter molekylets kjeder av gummi, men graden av påvirkning av ozon og oksygen er ikke det samme, og ozonet er mer destruktivt til oksidasjon.

For det andre er virkningen av lys og fuktighet, som er en nøkkelfaktor i akselererende aldring, fuktigheten i luften er de nødvendige forholdene for å få gummien til å myke, og lys er hovedfaktoren for å fremme misfarging, langsiktig sollyskanne Lett deformere gummien mykne.

For det tredje er påvirkning av temperatur og temperatur på gummi fortsatt relativt stor. Hovedårsaken er at hvis gummiet blir hardt i den kalde vinteren, vil gummiet bryte, og den varme sommeren vil myke gummien.

Ovennevnte punkter er de viktigste faktorene som forårsaker aldring av gummitetninger. Derfor, når forseglingen skal opprettholdes, bør de først og fremst starte fra aspektene av vanntett, isolerende luft og varmebehandling.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept