Industri Nyheter

Hva er de store bruksområdene til selene?

2018-08-15
1. NBR nitrilgummitetningsring: Den er egnet for bruk i petroleumsbasert hydraulikkolje, glykolbasert hydraulikkolje, diesterbasert smøreolje, bensin, vann, silisiumfett, silikonolje og andre medier. Det er for øyeblikket den mest allsidige og lavest kostbare gummitetningen. Ikke egnet til bruk i polare løsemidler som ketoner, ozon, nitrohydrokarboner, MEK og kloroform. Det generelle temperaturområdet er -40 ~ 120 ° C.

2. HNBR hydrogenert nitrilgummitetningsring: Den har utmerket korrosjonsmotstand, tåremotstand og kompresjonsdeformasjonsmotstand, og er motstandsdyktig mot ozon, sollys og vær. Bedre slitestyrke enn nitrilgummi. Egnet til bruk i vaskemaskiner, bilmotorsystemer og kjølesystemer ved bruk av det nye miljøvennlige kjølemediet R134a. Ikke anbefalt for bruk i alkoholer, estere eller aromatiske løsninger. Det generelle temperaturområdet er -40 ~ 150 ° C.

3, SIL silikon gummi tetningsring: Den har utmerket varmebestandighet, kaldt motstand, ozonresistens og atmosfærisk aldringsbestandighet. Har gode isolasjonsegenskaper. Imidlertid er strekkstyrken dårligere enn den av vanlig gummi og har ikke oljebestandighet. Passer til husholdningsapparater som elektriske vannvarmere, elektriske strykejern, mikrobølgeovner osv. Den er også egnet for alle typer artikler som kommer i kontakt med menneskekroppen, som vannflasker og vanndispensere. Anbefales ikke for bruk i mest konsentrerte løsningsmidler, oljer, konsentrerte syrer og natriumhydroksyd. Det generelle temperaturområdet er -55 ~ 250 ° C.

4, VITON fluorokarbon gummitetning: Høy temperaturbestandighet er bedre enn silikongummi, har utmerket værbestandighet, ozonbestandighet og kjemisk motstand, kaldt motstand er dårlig. Den er motstandsdyktig mot de fleste oljer og løsemidler, spesielt syrer, alifatiske hydrokarboner, aromatiske hydrokarboner og animalske og vegetabilske oljer. Passer til tetningskrav i dieselmotorer, drivstoffsystemer og kjemiske anlegg. Det anbefales ikke til bruk i ketoner, lavmolekylære estere og blandinger som inneholder nitrater. Det generelle temperaturområdet er -20 ~ 250 ° C.

5, FLS fluorosilikongummi tetningsring: Dens ytelse har fordelene med fluorokarbongummi og silikongummi, oljebestandighet, løsningsmiddelbestandighet, motstandsdyktig mot brenselolje og høy temperaturbestandighet. Det er motstandsdyktig mot angrep av oksygenholdige forbindelser, aromatiske hydrokarbonholdige løsningsmidler og klorholdige løsningsmidler. Vanligvis brukt i luftfart, romfart og militære applikasjoner. Eksponering for ketoner og bremsevæsker anbefales ikke. Det generelle temperaturområdet er -50 ~ 200 ° C.

6, EPDM EPDM gummitetning: har god værbestandighet, ozonmotstand, vannmotstand og kjemisk motstand. Det kan brukes i alkoholer og ketoner, og det kan også brukes ved forsegling av vanndampmiljø med høy temperatur. Egnet for bruk i sanitærutstyr, bilstråler og bilbremsesystemer. Ikke anbefalt for matbruk eller eksponering for mineralolje. Det generelle temperaturområdet er -55 ~ 150 ° C.

7, CR neoprenforsegling: Solskinn, værbestandig ytelse er spesielt god. Det er ikke redd for kjølemidler som diklordifluormetan og ammoniakk, og er motstandsdyktig mot fortynnet syre og silikonfett, men det har en stor utvidelse i mineralolje med lavt anilinpunkt. Det er lett å krystallisere og herde ved lave temperaturer. Gjelder for alle slags atmosfærer utsatt for atmosfæren, sollys, ozon og forskjellige flammebestandige, kjemikalieresistente tetningsdeler. Det anbefales ikke å brukes i kjemikalier som sterke syrer, nitrokarboner, estere, kloroformer og ketoner. Det generelle temperaturområdet er -55 ~ 120 ° C.

8. IIR butylgummitetningsring: Den har særlig god lufttetthet, god varmebestandighet, sollysmotstand, ozonbestandighet, god isolasjonsevne og god motstand mot polare løsemidler som alkoholer, ketoner og estere. I animalske og vegetabilske oljer eller i oksiderbare forbindelser. Passer for kjemikalieresistent eller støvsugerutstyr. Det anbefales ikke å bruke med petroleumsløsningsmidler, parafin eller aromater. Det generelle temperaturområdet er -50 ~ 110 ° C.

9. ACM akrylatgummitetningsring: Den har utmerket motstand mot olje, høytemperaturmotstand og værbestandighet, men mekanisk styrke, kompresjonsdeformasjon og vannmotstand er litt dårlig. Vanligvis brukt i biltransmisjonssystemer og servostyringssystemer. Ikke egnet til bruk i varmtvann, bremsevæske og fosfatestere. Det generelle temperaturområdet er -25 ~ 170 ° C.

10, NR naturlig gummitetning: har god slitestyrke, elastisitet, tårstyrke og forlengelse. Det er imidlertid lett å alder i luften, blir klebrig når det blir utsatt for varme, svulmer lett og oppløses i mineralolje eller bensin, og er alkali-resistent, men ikke motstandsdyktig mot sterk syre. Den er egnet for bruk i væsker som bilbremsolje og etanol med hydroksidioner. Det generelle temperaturområdet er -20 ~ 100 ° C.

11. PU polyuretan gummi tetningsring: De mekaniske egenskapene til polyuretan gummi er veldig gode, og slitestyrken og høytrykksbestandigheten er langt bedre enn andre gummier. Aldringsmotstanden, ozonmotstand og oljebestandighet er også ganske bra, men temperaturen er lett hydrolyseres. Vanligvis brukes til høytrykks- og slitasjebestandig tetningsdeler, for eksempel hydrauliske sylindere. Det generelle temperaturområdet er -45 ~ 90 ° C.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept